Noapte de foc pentru pompieri - Focus Prima TV

Noapte de foc pentru pompieri

A fost o noapte de foc pentru pompierii din mai multe orașe din țară. O femeie din Olt a ars de vie după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Și în Suceava, o întreagă gospodărie a fost mistuită de flăcări din cauza unui scurt circuit.

Sunt imaginile de coșmar filmate în comuna Făgețelu din Olt la scurt timp după ce pompierii au reușit să stingă flăcările care au cuprins o locuință. Înauntru, pompierii au găsit-o pe propietară în stop cardiorespirator. Focul și fumul dens au împiedicat-o să iasă din casa cuprinsă de flăcări. Încercările de a o resuscita au fost în zadar. De vină pentru tragedie ar fi fost un coș de fum deteriorat. Și în localitatea suceveană Mălini, o întreagă gospodărie a ars în timpul de nopții.

Flăcările, provocate cel mai probabil de un scurt circuit, s-au extins cu repeziciune și au cuprins casa, un adăpost pentru animale, garajul și mașina aflată în el. Incendiul a fost atât de puternic încât a fost nevoie de intervenția a nouă autospeciale.

Din fericire nu au existat victime. În această perioadă însă, spun pompierii, incendiile sunt tot mai frecvente. De aceea, recomandă prudență maximă în ceea ce privește aprinderea

focului în sobe sau șemineuri.
Focus

Total
0
Shares
Total
0
Share