Noaptea accidentelor, 10 oameni la spital - Focus Prima TV

Noaptea accidentelor, 10 oameni la spital


Tragedii în lanț pe șoselele din județul Argeș! 10 șoferi au ajuns aseară la spital după ce au fost implicați în grave
accidente de circulație. Vremea rea, dar și neatenția celor care se aflau la volan sunt principalele motive pentru măcelul de pe șosele.

A fost noapte albă pentru polițiștii argeșeni, dar și pentru echipajele SMURD din județ care au fost nevoite să intervină în cazul mai multor accidente de circulație. În municipiul Pitești, lângă stadionul Nicolae Dobrin, doua autoturisme sau izbit violent după ce șoferul unuia dintre ele nu s-a asigurat atunci când a ieșit de pe o stradă adiacentă drumului principal. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat într-un panou publicitar.

În urma accidentului, șoferii, grav răniți, au fost transportați la spitalul din Pitești.

La scurt timp, lângă rectoratul Universității din Pitești, patru autoturisme au fost implicate într-un carambol. Un șofer care circula cu viteză a lovit puternic o altă mașină pe care a proiectat-o în alte două autoturisme. În total cinci tineri cu vârste între 19 și 23 de ani, implicați în accident, au fost transportați la spital cu multiple traumatisme.

Tot în Argeș, la Mihăești, o șoferiță de 63 de ani care se afla la volanul unei mașini a ajuns în stare gravă la spital după ce a lovit o autoutilitară. Și în Mioveni, alți doi bărbați au fost implicați într-un grav accident după ce mașina în care se aflau a fost izbită de un alt autoturism. În total, în urma acestor accidente 10 oameni au ajuns la spitalele din județ

Total
0
Shares
Total
0
Share