Noaptea accidentelor în Capitală – Focus Prima TV

Noaptea accidentelor în Capitală

A fost noaptea accidentelor în Capitală! Mai multe mașini, un autobuz dar și o autospecială de poliție au fost implicate în trei evenimente rutiere. Din fericire, în niciunul dintre cazuri nu a fost vorba despre pierderi de vieți omenești. Mașinile, însă, au fost avariate serios. Trei persoane au ajuns la spital
și doi polițiști au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Într- una dintre cele mai circulate intersecții din sectorul 1 al Capitalei o mașină s-a ciocnit frontal cu o alta care a a fost proiectată pe linia de tramvai. Circulația pe linia 41 a fost oprită mai bine de două ore.

Pasagerii mașinii lovite au fost grav răniți și au fost transportați la spital. Un alt accident s-a produs în sectorul 3 al Bucureștiului. Două autoturisme au intrat în coliziune iar din cauza impactului puternic una dintre ele s-a răsturnat pe șosea.

Tot în sectorul 3, o autospecială de poliție și un autobuz stb s-au ciocnit violent. Oamenii legii au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Potrivit unor surse, polițiștii implicați sunt de la secția 11 și sar fi aflat în urmărire, însă nu aveau semnalele acustice în funcțiune. Toți cei implicați în accidente au fost testați și în niciunul dintre cazuri nu este vorba despre consum de substanțe interzise sau alcool.

Total
0
Shares
Total
0
Share