Noaptea accidentelor în România - Focus Prima TV

Noaptea accidentelor în România

Patru persoane și-au pierdut viața într-un groaznic accident rutier, care a avut loc pe Drumul Național 6, în județul CarașSeverin. Trei dintre victime se aflau într-un autoturism, care a fost lovit frontal de un TIR și apoi proiectat într-un alt autotren. În județul Galați, un bărbat a fost ucis de un șofer beat și fără permis, care a fugit de la locul accidentului, iar în localitatea ieșeană Lețcani o femeie grăbită a fost la un pas să provoace o tragedie după ce a încercat să depășească un autobuz.

Imagini de coșmar pe DN 6, între localitățile Cornea şi Domaşnea, în județul Caraș-Severin. 4 persoane și-au pierdut viața într-un accident în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism. De vină ar fi șoferul unuia dintre autotrenuri, care a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism, pe care l-a proiectat într-un alt auto-tren. Cei aflați în mașina mică nu au avut nicio șansă

Un băiat de 14 ani, a fost găsit decedat sub unul dintre TIRuri, după ce ar fi fost proiectat prin parbriz la impact.

Un om a murit și pe Drumul Județean 251, între localitățile gălățene Valea Mărului și Matca. Victima, un bărbat de 51 de ani, oprise mașina pe marginea drumului, pusese avariile, și se pregătea să remedieze o defecțiune la roata stângă spate. În acel moment a fost lovit violent de o mașină care trecea pe șosea. Șoferul acesteia a fugit de la locul accidentului, dar a fost rapid identificat și reținut de polițiști. Oamenii legii au descoperit că bărbatul de 55 de ani era băut și avea și permisul reținut ca urmare a săvîrșirii altor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Accident grav și în Județul Iași, în localitatea Lețcani. O șoferiță grăbită a încercat să depășească un autobuz, iar
când a intrat pe sensul opus a lovit frontal o mașină. Din impact, autoturismul femeii vinovate a ricoșat în autobuz, în care se aflau 12 persoane. Doi oameni au fost răniți în accident, unul dintre ei fiind șoferul mașinii care circula regulamentar. Acesta a fost descarcerat și transportat la spital pentru îngrijiri. Din fericire, niciunul dintre călătorii din autobuz nu a fost rănit.

Total
0
Shares
Total
0
Share