Noaptea accidentelor pe șosele - Focus Prima TV

Noaptea accidentelor pe șosele

Val de accidente pe șosele din România. Un șofer care circula pe A1 s-a crezut pilot de curse și a călcat până la fund pedala de accelerație. A ajuns cu mașina în parapeți. Nevătămat, a fugit de la locul accidentului. Nu la fel de
norocoase au fost două femei aflate la volan. Una a rostogolit o mașină după ce a nu a acordat prioritate, iar alta a intrat în plin într-o ambulanță cu toate semnalele acustice și luminoase pornite.

Ora 22. Autostrada A1. Din cauza vitezei excesive cu care circula, un șofer care meragea din Pitești către București a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul care desparte cele două sensuri de mers ale autostrăzii. În mașină se mai afla cu un prieten. În ciuda impactului devastator cei doi bărbați au scăpat cu răni ușoare. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

La fața locului au ajuns și rudele celor doi bărbați implicați în accident. Între acestea a pornit un scandal monstru. Polițiștii au reușit cu greu să îi calmeze.

Traficul pe autstrada A1 a fost blocat aproximativ o oră. Tot în județul Argeș, pe drumul care leagă Piteștiul de
Brașov, în municipiul Câmpulung, o șoferiță a provocat un grav accident de circulație. Femeia, care circula cu viteză, a ieșit fără să se asigure de pe un drum lateral în drumul național și a izbit violent o mașină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât mașina lovită s-a rostogolit de câteva ori.

Mai multe echipaje de interventie au ajuns de urgență la fața locului. Doar o minune a făcut ca cei doi șoferi implicați în accident să scape cu viață.

Pe numele șoferiței, poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În Brăila, o ambulanță care se îndrepta către un accident cu semnalele acustice și luminoase pornite a fost izbită de un alt autoturism. La volan se afla o femeie în vârstă de 24 de ani, care a suferit răni grave în urma impactului.

Total
0
Shares
Total
0
Share