Noi detalii despre moartea lui Kobe Bryant. Care a fost cauza prăbușirii elicopterului în care se afla starul NBA – Focus Prima TV

Noi detalii despre moartea lui Kobe Bryant. Care a fost cauza prăbușirii elicopterului în care se afla starul NBA

Noile date ale anchetatorilor privind accidentul aviatic în care Kobe Bryant, fiica sa în vârstă de 13 ani, Brianna, dar și alți șase pasageri și-au pierdut viața, îl găsesc vinovat pe pilotul elicopterului. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi comis o greșeală importantă zburând prin ceață și norii groși, ceea ce l-a făcut să se dezorienteze, chiar înainte ca aeronava să se prăbușească, scrie The Guardian.

Pilotul Ara Zobayan a încălcat standardele federale care îi cereau să poată vedea unde se îndreaptă, au spus membrii Comitetului Naţional pentru Siguranţă în Transporturi (NTSB), în timpul unei audieri care a avut ca scop identificarea cauzelor probabile ale accidentului.

Potrivit președintelui NTSB, pilotul a devenit dezorientat spaţial în norii groşi, o afecţiune care li se poate întâmpla piloţilor în condiţii de vizibilitate redusă, atunci când aceştia nu îşi pot da seama unde este solul sau discerne în ce direcţie operează o aeronavă.

Astfel, acesta a urcat brusc elicopterul și aproape că a intrat în nori când elicopterul Sikorsky S-76 a început să coboare rapid și s-a prăbușit în dealurile din sudul Californiei, ucigându-i pe toți cei aflați la bord.

Total
0
Shares
Total
0
Share