Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus – Focus Prima TV

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, membru 3 Sud Est, infectat cu noul coronavirus

Membrii trupei 3 Sud Est au transmis un mesaj în care prezintă date despre starea de sănătate a colegului lor, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus: „ Starea de sănătate a lui Mihai este mai bună de la o zi la alta, după o saptamană foarte grea, cu mult stres si emoţii la terapie intensivă.”

„Pericolul a trecut iar acum urmează o perioadă de recuperare” au anunţat luni, 30 noiembrie, colegii de trupă a lui Mihai Budeanu, care au ţinut să le transmită şi un mesaj de mulţumire cadrelor medicale, în special unui medic din Las Vegas, care le-a furnizat „protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas”.

„A venit timpul sa mulţumim medicilor care i-au salvat viaţa lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori ci şi îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecţonist in Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas.Am avut marele noroc că a existat o foarte bună si extrem de rapidă colaborare şi comunicare între medicii din România şi Dr. Alexie.

Total
0
Shares
Total
0
Share