Noi detalii din ancheta de la spitalul groazei – Focus Prima TV

Noi detalii din ancheta de la spitalul groazei

Au trecut trei luni de la tragedia de la Piatra Neamț în care 15 oameni și-au pierdut viața în incendiul din secția de terapie intensivă. Iar ancheta înaintează cu lentoare. Astăzi, criminaliștii au ajuns la spital pentru a ridica noi probe. După ce zile la rândul au ridicat saci de documente din unitea medicală, acum anchetatorii au luat inclusiv resturile paturilor din saloanele cuprinse de incendiu.

Presiunea publică și revolta familiilor îndoliate au dat un imold nou anchetei de la Piatra Neamț.

Problemele spitalului ies la iveală una după alta.

Între timp, o ruda a uneia dintre victime face dezvăluiri șocante. Legiștii s-au mulțumit să scrie sec în rezultatul necropsiei tatălui său că bărbatul a fost răpus de COVID.

În cele trei luni de la incendiu, conducerea spitalului din Piatra Neamț a fost schimbată de două ori. Noul manager promite însă că instituția pe care o condice va avea încă de anul acesta o instalație electrică nouă.

Audierile și perchezițiile vor continua și în zilele următoare. În plus, urmează ca procurorii să facă publice detalii despre evoluția anchetei chiar săptămâna aceasta. Până în acesrt moment însă, la trei luni de la tragedia care a îndoliat 15 familii, autoritățile nu au reușit să identifice nici măcar un potențial suspect.

Total
0
Shares
Total
0
Share