NOTELE LUI BANCIU: “EXISTĂ O SINGURĂ ECHIPĂ DE FOTBAL, RESTUL SUNT COPII”.OBSERVAŢIA LEGATĂ DE NOUL ECHIPAMENT AL ROMÂNIEI: “E ÎN CULORILE VATICANULUI” – Focus Prima TV

NOTELE LUI BANCIU: “EXISTĂ O SINGURĂ ECHIPĂ DE FOTBAL, RESTUL SUNT COPII”.OBSERVAŢIA LEGATĂ DE NOUL ECHIPAMENT AL ROMÂNIEI: “E ÎN CULORILE VATICANULUI”

Ca în fiecare seară de luni, Radu Banciu a scos catalogul şi, la provocarea lui Vlad Măcicăşan, a analizat cele mai importante evenimente ale săptămânii trecute. Cine a scăpat, cine a trecut? Aflaţi răspunsurile jurnalistului Look Sport într-o nouă ediţie a emisiunii “Notele lui Banciu”.

Bayern – Stuttgart 4-0, cu un om în minus – Bayern a luat un roşu de secolul 21. Ăsta, în vremea lui Rummenigge, nu era nici galben. E doar un atac uşor întârziat, e o exagerare la fel cum sunt astea cu mâna în careu. Nu a fost un fault de roşu la Davies. Sigur, ne-am bucurat, se întâmplă o dată într-un mileniu ca Bayern să rămână în zece pe teren propriu în minutul 12. S-au enervat. Există o singură echipă de fotbal pe planetă, Bayern Munchen, restul sunt nişte copii.

Total
0
Shares
Total
0
Share