Noua promisiune a Guvernului către fermierii afectați de secetă. Cum vor fi ajutați – Focus Prima TV

Noua promisiune a Guvernului către fermierii afectați de secetă. Cum vor fi ajutați

Ieri, reprezentanții Alianței pentru Agricultură și Cooperare au avut o serie de întâlniri de maximă importanță cu premierul României, Florin Cîțu, ministrul agriculturii, Adrian Oros, precum și cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, pentru a discuta soarta despăgubirilor pentru fermierii afectați de secetă. În urma discuțiilor, Ovidiu Ghinea i-a adus în fața telespectatorilor AGRO TV pe câțiva dintre cei prezenți la discuții, care au venit cu detalii exclusive de la negocieri.

Potrivit lui Mircea Băluță, președinte UNCSV, discuțiile au fost constructive, iar premierul a fost deschis pentru a găsi soluții astfel încât fermierii afectați de secetă să fie ajutați.

”Domnul premier Cîțu a avut o disponibilitate bună la dialog cu noi, am avut timp să-i explicăm situația atât economic cât și social. (…) Dialogul a fost foarte bun, fiecare dintre cei prezenți la discuție a venit cu argumente. Domnul premier înțelege situația și este de partea fermierilor, chiar dacă noi considerăm că lucrurile nu sunt închise aici. Astăzi a fost făcut un pas important în a clarifica situația și a identifica o soluție foarte bună, sustenabilă, care nu are un impact bugetar imediat”, a precizat Mircea Băluță pentru AGRO TV.

Total
0
Shares
Total
0
Share