Noua unitate de primiri urgențe, gata în Iunie - Focus Prima TV

Noua unitate de primiri urgențe, gata în Iunie

După mai bine de un an de pandemie, în România se va deschide o secție ultramodernă de Primiri Urgențe
la Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală. Aceasta va fi cea mai noua și modernă unitate de urgențe din țară, iar numărul paturilor pentru situațiile critice și majore va fi suplimentat. Klaus Iohannis a felicitat cadrele medicale pentru efortul făcut în tot acest timp. Nici premierul Florin Cîțu nu a stat degeaba. A lansat mai multe spoturi de informare, privind campania de vaccinare.

Noua unitate de Primiri Urgențe de la Bagdasar Arseni va fi gata în luna iunie . Construcția a început în februarie 2020 și a costat aproximativ 4 milioane de euro. Unitatea dispune și de o pasarelă suspendată, care-i face legătura directă cu corpul c al spitalului, secția de terapie intensivă. Capacitatea unității de urgență diferă în funcție de zonele de triaj.

În vizită la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar Arseni, președintele a felicitat cadrele medicale pentru efortul depus în această perioadă.

Campania pro-vaccinare ia o nouă față- cea a premierului. Prin intermediul unui filmuleț, Florin Cîțu lansează o
provocare pentru toți membrii Guvernului.

Guvernul și-a propus ca până pe 1 august să se vaccineze cel puțin 50% dintre români. În acet sens, vor fi organizate în continuare noi maratoane de vaccinare și centre drive thru, prin care românii se pot imunza ușor, fără programre. În plus au fost întrerupte lucrările pe Autostrada Soarelui pentru ca turiștii să nu mai stea blocați în coloane spre mare!

Total
0
Shares
Total
0
Share