Novak Djokovic, înscris la tragerea la sorţi de la Indian Wells, dar participarea sa rămâne în suspans - Focus Prima TV

Novak Djokovic, înscris la tragerea la sorţi de la Indian Wells, dar participarea sa rămâne în suspans

Novak Djokovic s-a înscris la tragerea la sorţi a turneului Masters 1.000 ATP de la Indian Wells (California), dar participarea sa la această competiţie rămâne în continuare în suspans, în condiţiile în care tenismanul sârb nu este vaccinat împotriva Covid-19, au precizat organizatorii, citaţi de AFP.

O scurtă declaraţie a responsabililor turneului a indicat faptul că aceştia au fost în contact cu echipa lui Djokovic pentru a stabili dacă acesta va juca în California sau dacă va fi autorizat să intre în Statele Unite, în absenţa vaccinării.

“Novak Djokovic este pe lista de înscrieri la turneu şi este prin urmare plasat la tragerea la sorţi de astăzi”, au precizat oficialii competiţiei.

“În prezent suntem în comunicare cu echipa lui. Cu toate acestea, nu s-a stabilit dacă va participa la eveniment, prin obţinerea aprobării de la CDC, principala agenţia de sănătate publică din Statele Unite, pentru a intra în ţară”,

Djokovic a cucerit de cinci ori trofeul la Indian Wells, turneu ai cărui organizatori au spus că va fi necesară dovada vaccinării pentru intrarea spectatorilor.

Conform reglementării guvernului de la Washington, toţi călătorii care nu sunt cetăţeni americani şi care intră în Statele Unite trebuie să fie vaccinaţi împotriva Covid-19.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share