Nu doar Serena Williams a fost în centrul atenţiei la Australian Open 2021. Soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a continuat jignirile la adresa lui Ion Ţiriac, după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena în sferturile de finală ale competiţiei de la Melbourne. - Focus Prima TV

Nu doar Serena Williams a fost în centrul atenţiei la Australian Open 2021. Soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a continuat jignirile la adresa lui Ion Ţiriac, după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena în sferturile de finală ale competiţiei de la Melbourne.

Ulterior, în semifinale, Serena Williams a pierdut în faţa lui Naomi Osaka şi a ratat astfel şansa de a o egala pe Margaret Court la numărul de turnee de Grand Slam câştigate (24).

La mai bine de o săptămână de când a părăsit întrecerea de la Melbourne, Serena Williams a revenit pe reţelele sociale cu o postare care a stârnit mii de reacţii printre fani.

“Alexis Ohanian tocmai m-a întrebat dacă execut backhandul cu două mâini.”, a scris Serena Williams, pe Twitter.

Postarea a strâns rapid o sumedenie de comentarii, like-uri şi repostări, reacţiile fiind care mai de care mai amuzante.

“Părăseşte-l azi!”, a fost un comentariu la care Alexis Ohanian a râs cu lacrimi.

Total
0
Shares
Total
0
Share