NU TE VACCINEZI, NU CĂLĂTOREŞTI! - Focus Prima TV

NU TE VACCINEZI, NU CĂLĂTOREŞTI!

Vom călători doar dacă suntem vaccinaţi.Ar putea să fie o regulă impusă de foarte multe ţări după apariţia vaccinului pt Covid 19! Practic, dacă până acum aveam nevoie de test, în viitor testul va fi înlocuit cu dovada vaccinării.Adică…un paşaport doar pentru aşa ceva.

Vaccinul va fi noul nostru paşaport. Aşa ar urma să arate viitorul celor care vor să plece în vacanţe. Vaccinul pentru covid19 nu este însă obligatoriu. Dar ar putea fi dacă vrem să ne facem concediile în afara ţării.

În prezent există un certificat internaţional pentru vaccinare care trebuie prezentat obligatoriu în anumite ţări care cer vaccin pentru anumite boli tropicale.

…Aşadar, pentru febră galbenă de exemplu va trebui să ne vaccinăm dacă călătorim în anumite ţări de pe teritoriul african. pe acest certificat ar urma să se regăsească cel mai probabil şi vaccinul pentru covid 19. însă există o problemă. dacă pentru febră galbenă de exemplu ne vaccinăm doar o datpă în viaţă, pentru covid 19 va trebui să o facem în fiecare an

Cea mai cunoscută companie aeriană din Australia intenţionează deja să pună această condiţie călătorilor, însă în momentul de faţă nu a fost anunţat nimic oficial.

În pandemie, agenţiile de turism şi companiile aeriene au înregistrat pierderi de 80, ba chiar de 90% şi din această cauza obligativitatea vaccinării nu ar putea reprezenta neapărat un colac de salvare, spun specialiştii.

Total
0
Shares
Total
0
Share