Nu vom ajunge din nou în lockdown. În perioada următoare vor fi vaccinate 80.000 de persoane pe zi – Focus Prima TV

Nu vom ajunge din nou în lockdown. În perioada următoare vor fi vaccinate 80.000 de persoane pe zi

Florin Cîțu, prim-ministrul României, a dat asigurări după participarea la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne că România nu va ajunge din nou la un lockdown precum cel declanșat în luna martie din 2020.

”Am participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite. Numărul paturilor din spitale a crescut. Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă. Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU”, a precizat Florin Cîțu prin intermediul unei postări pe pafina sa de Facebook.

În aceeași direcție au mers și declarațiile șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, care a menționat că în acest moment nu s-a pus în discuție carantinarea municipiului București.

Total
0
Shares
Total
0
Share