Nunta anului în România - Focus Prima TV

Nunta anului în România

Este o zi mare pentru cea mai bună, mai titrată și mai iubită tenismenă pe care țara noastră o are. Simona Halep și alesul său Toni Iuruc au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, iar de astăzi formează o familie. Una cu o avere impresionantă, de zeci de milioane de dolari câștigați din sport și din afacerile celor doi. Petrecerea va fi pe măsura statutului lor, cu invitați de renume, într-un local luxos de la malul mării. Smiley, Andra, Loredana Groza, Dan Bittman, dar și formații machedoneșți vor întreține atmosfera pentru sportivă, soțul ei şi invitaţi.

Îmbrăcată într-o rochie lungă aurie, cu un machiaj discret și zâmbetul în permanență pe față, Simona a spus Da. Fostul lider mondial este de acum Simona Halep-Iuruc. Petrecerea are loc în Mamaia, într-un club de lux care îi aparține nașului celor doi miri. Au fost invitate 300 de persoane, printre care și personalități ale sportului:, Ilie Năstase, Ion Țiriac dar şi cel mai mare jucător de fotbal pe care l-a avut România

Încă de la prima oră, socrii mici s-au arătat extrem de emoționați.

Simona Halep împlinește 30 de ani pe 27 septembrie. Din vara lui 2019 trăiește o frumoasă și discretă poveste de
dragoste cu cel care azi i-a devenit soț. Toni Iuruc are 42 de ani și apare public doar în fotografiile postate de Simona.

Milionarul are 6 firme și mai câștigă sume importante din chirii. Averea sa e estimată la câteva milioane de euro.
Simona se apropie însă de câştiguri în valoare de 38 de milioane de dolari.

Dacă pentru Simona e prima dată când se află în fața ofițerului de stare civilă, Toni a mai fost căsătorit de două ori. Prima soție era un model pentru care traiul de lux și opulența erau un mod de viață.Toni a aflat că partenera de viață îl înșela, așa că a pus capăt mariajului. După doi ani, soție i-a devenit o altă femeie, însă căsnicia din 2018 a durat 10 luni. Separarea a venit tot din cauza infidelității femeii. Cei doi sau despărțit când era însărcinată în 5 luni, iar presa mondenă a scris că bebelușul pe care femeia îl aștepta, era al amantului său. Bărbatul ar fi trecut printr-o perioadă de depresie, deși era curtat de multe femei. După câteva luni, Toni a cunoscut-o pe Simona.

Total
0
Shares
Total
0
Share