Nuntă salvată de un elicopter – Focus Prima TV

Nuntă salvată de un elicopter

Inundațiile din Australia i-au provocat mari emoții unei tinere care urma să se căsătorească. Toate lucrurile erau aranjate pentru ziua cea mare, doar că ploile torențiale de peste noapte au dat toate planurile miresei peste cap. Tânăra s-a trezit izolată la ferma părinților săi, înconjurată de ape, fără posibilitatea de a ajunge la biserică pentru ceremonia religioasă. Ea a găsit însă soluția salvatoare și totul s-a încheiat cu bine…

Se spune că dacă plouă în ziua nunții este semn de noroc și de belșug. Nu a fost chiar așa pentru o tânără mireasă din statul australian New South Wales. A ploua în noaptea dinaintea nunții, dar atât de mult încât apa din jurul casei a ajuns la peste 2 metri.

Cum femeia, care este și însărcinată, nu avea de gând să anuleze căsătoria din cauza inundațiilor, a cerut ajutor pe o rețea de socializare.

Iar ajutorul a sosit… din cer..

Tânăra a mai avut timp să-i mulțumească printr-o îmbrățișare pilotului, după care, ajutată de rude, a încărcat în aparat rochia de mireasă și tot ce mai trebuia pentru ceremonie. Când totul a fost gata, au decolat.

Elicopterul a atraversat cu bine zona inundată, iar mireasa și familia sa au ajuns la timp la biserică. După această
adevărată aventură, au urmat momentele fericite, în care Kate și partenerul ei au fost declarați soț și soție.

Iar după ceremonie, cei doi soți au postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ei doi și drumul inundat care era să le strice cea mai frumoasă zi din viața lor.

Total
0
Shares
Total
0
Share