Nuntașii și-au găsit nașul – Focus Prima TV

Nuntașii și-au găsit nașul

Respectați regulile, le-au tot spus autoritățile! În loc de asta însă, ei au făcut nuntă mare, cu nu mai puțin de 140 de persoane! Petrecerea din Tecuci a fost oprită însă brusc de polițiști, care i-au amendat. Aceștia au împărțit amenzi și altor 20 de lăutari și rudelor lor, care au chefuit, tot în Tecuci, fără să țină cont de regulile impuse pe timp de pandemie.

Peste 20 de persone din comuna Drăgănești, unii lăutari dar și rudele lor, din apropierea orașului Tecuci au petrecut la un restaurant din oraș. S-au si transmis live pe facebook si asa au si ajuns in atentia politistilor dar de abia dupa ce au aparut imagini cu ei in mediul online. Administratorul restaurantului
și o parte dintre participanți au fost identificați și amendați. Petrecăreții cu 500 de lei, iar administratorul cu 3000 de lei.

Petrecerea lăutarilor a fost, însă, doar o mică reuniune pe lângă o nuntă cu peste 140 de invitați, care a avut loc tot întrun restaurant din Tecuci. Cheful acestora avea să fie și el spart de oamenii legii. Pe imagini se vede cum nuntașii au uitat și de distanțarea socială, și de masca de protecție.

Polițiștii verifică acum dacă nu cumva vreunul dintre cei 140 de participanți de la nuntă era în carantină. Dacă va fi găsit vreunul în această situație, acesta se va alege cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Până atunci, însă, nuntașii vor primi amenzi de la 500 la 2500 de lei. Patronul restaurantului şi organizatorul vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 3000 şi 15000 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share