O bătrână din Italia a lăsat moștenire 25 de milioane de euro unor străini. Cât a primit femeia care a îngrijit-o în ultimii ani - Focus Prima TV

O bătrână din Italia a lăsat moștenire 25 de milioane de euro unor străini. Cât a primit femeia care a îngrijit-o în ultimii ani

O bătrână din Italia, fostă profesoară de meserie, a lăsat după moartea sa o moștenire 25 de milioane de euro unor organizații și spitale din Peninsulă, dar și femeii care a îngrijit-o în ultimii ani de viață. Ea și-a scris necrologul, unde a pomenit foști elevi și medici care i-au acordat de-a lungul timpului cele mai bune îngrijiri.

Femeii care i-a fost alături ​​în ultimele luni de viață i-a lăsat 3,7 milioane de euro, scrie publicația italiană Corriere della Serra, citată de Mediafax.

Edmonda Marisa Cavanna a murit pe 9 decembrie anul trecut, la vârsta de 96 de ani, la Genova, lăsând 25 de milioane de euro moștenire. Mai mult, italianca și-a scris și necrologul, în care amintește cu afecțiune de un lung șir de medici și foști elevi.

Surpriza a venit odată cu deschiderea testamentului. De moștenire beneficiază 16 instituții, inclusiv Spitalul Gaslini sau spitalul Galliera din capitala Liguriei, la care vor ajunge și banii din vânzarea vilei în care trăia fosta profesoară, în valoare de 3 milioane de euro.

Bani vor primi și nepoata femeii, câțiva prieteni, curatorul care după 30 de ani încă i se adresa cu „dumneavostră”. Profesoara nu a uitat nici de femeia care a asistat-o ​​și a tratat-o ​​în ultimele luni, căreia i-a lăsat 3,7 milioane de euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share