O casă, în care funcţiona şi un magazin, distrusă parţial într-un incendiu - Focus Prima TV

O casă, în care funcţiona şi un magazin, distrusă parţial într-un incendiu

Un incendiu a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o gospodărie din localitatea Vorona Teodoru din judeţul Botoşani, acesta afectând acoperişul unei case, terasa şi bunurile din interiorul unei încăperi folosite ca magazin, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, incendiul a fost declanşat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

“Pompierii militari de la Detaşamentul Botoşani şi voluntarii din comuna Vorona au ajuns, în cel mai scurt timp, la faţa locului cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au reuşit să limiteze propagarea flăcărilor la bunurile din interiorul altor trei camere, celelalte construcţii din gospodărie, două autoturisme şi un depozit de lemne”, au precizat oficialii ISU.

În urma constatărilor făcute la faţa locului, pompierii au stabilit că au fost afectate acoperişul casei şi terasei pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, trei geamuri şi două uşi de termopan, un congelator, două lăzi frigorifice, două dulapuri de lemn cu diferite electrocasnice, un frigider pentru băuturi răcoritoare şi bunurile din magazin. 

Sursa> Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share