O elevă de la un liceu teologic din Roman s-a sinucis. Nu există un bilet de adio. Posibilele cauze ale gestului extrem – Focus Prima TV

O elevă de la un liceu teologic din Roman s-a sinucis. Nu există un bilet de adio. Posibilele cauze ale gestului extrem

O adolescentă de nici 17 ani, elevă la un liceu teologic, s-a sinucis, cauzele gestului extrem fiind doar bănuite în lipsa unui bilet de adio.

O adolescentă, care nu împlinise 17 ani, elevă în clasa a XI-a, la Liceul Teologic Ortodox Episcop Melchisedec Ştefănescu din Roman, şi-a pus capăt zilelor la sfârşitul săptămânii trecute, gestul extrem petrecându-se la locuinţa familiei din satul Bătrâneşti, comuna Icuşeşti, judeţul Neamţ.    Fata, care s-a spânzurat într-o cameră a casei, nu a lăsat vreun mesaj de adio, aşa cum se întâmplă în alte cazuri ale unor tineri care „explică“ de ce au vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, astfel că ancheta demarată de poliţişti se bazează în acest moment doar pe supoziţii, nefiind vreo certidudine.    Poliţiştii au ridicat telefonul victimei, sperându-se ca, după studierea mesajelor trimise sau primite de adolescentă şi audierea persoanelor cu care a vorbit înainte de a comite gestul extrem, să fie aflat şi motivul sinuciderii. Deocamdată, se bănuieşte că eleva căzuse în depresie sau că suferea din dragoste.  

Total
0
Shares
Total
0
Share