O falsă milionară, care a escrocat bănci și hoteluri de lux cu 200.000 de dolari, a fost eliberată din închisoare și riscă deportarea – Focus Prima TV

O falsă milionară, care a escrocat bănci și hoteluri de lux cu 200.000 de dolari, a fost eliberată din închisoare și riscă deportarea

Anna Sorokin, o tânără cu cetățenie germană care s-a dat drept moștenitoare milionară în New York și a escrocat mai multe bănci și hoteluri de lux, a fost eliberată din închisoare, relatează BBC.

Sorokin, care folosea numele Anna Delvey, a fost găsită vinovată de furt în 2019, după ce a înșelat bănci și hoteluri de lux cu peste 200.000 de dolari.

Sorokin ar putea fi deportată acum înapoi în Germania.

Eliberarea ei are loc la câteva luni după ce și-ar fi cerut scuze, în timpul unei audieri pentru eliberare condiționată din octombrie 2020.

„Vreau doar să spun că mi-e rușine și îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”, ar fi spus ea, potrivit unei transcrieri obținute de New York Post. „Înțeleg pe deplin că mulți oameni au suferit, chiar dacă atunci credeam că nu fac nimic greșit”, a continuat ea.

Total
0
Shares
Total
0
Share