O femeie din Galaţi care ştia că este bolnavă de COVID, prinsă în timp ce vindea legume la piaţă. S-a ales cu dosar penal – Focus Prima TV

O femeie din Galaţi care ştia că este bolnavă de COVID, prinsă în timp ce vindea legume la piaţă. S-a ales cu dosar penal

Fresh vegetables and fruits at local market in Sanya, Hainan province, China

O femeie de 50 ani din Galaţi, confirmată pozitiv cu COVID, a fost surprinsă în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă din piaţă. Ea a fost amendată cu 1.000 de lei şi s-a ales cu dosar penal.

Potrivit poliţiştilor locali, femeia a fost depistată cu COVID în data de 25 martie 2021 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 8 aprilie.

Cu toate acestea, ea s-a dus la piaţă să vândă produse agroalimentare.   “Poliţiştii   locali  din   cadrul   Secţiei  nr.3  au  sancţionat-o  contravenţional  cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe numita O.E., în vârstă de 50 ani, din Galaţi.

Persoana în cauză a fost depistată pe Aleea Comerţului din Micro 19, în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă, deşi în data de 25 martie 2021, a fost depistată pozitiv cu Covid 19 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 08 aprilie 202”, a anunţat Poliţia Locală Galaţi.  

În perioada 29 martie- 04 aprilie, agenţii Poliţiei Locale Galaţi au aplicat pentru   încălcarea   prevederilor   Legii   55/2020,   un   număr   de  141 de sancţiuni contravenţionale, în sumă de peste 70.000 lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share