O fetiţă de un an şi opt luni din Făgăraş a dat semne de viaţă la două ore după ce s-a înecat – Focus Prima TV

O fetiţă de un an şi opt luni din Făgăraş a dat semne de viaţă la două ore după ce s-a înecat

Minune înainte de Paşte. O fetiţă de un an şi opt luni a fost readusă la viaţă după ce salvatorii au aplicat manevre de resuscitare timp de două ore. Copila căzuse într-un pârâu din zona unei balastiere de la marginea localităţii Mândra, de lângă Făgăraş.

O fetiţă de un an şi opt luni din localitatea braşoveană Mândra a căzut într-un pârâu din zona balastierei de lângă sat. Pompierii au fost anunţaţi de întâmplare şi au pornit spre locul indicat de către apropiaţii micuţei. Cu doar două săptămâni înainte de Paşte, fetiţa a înviat, practic, din morţi. Scoasă din apă până la sosirea echipajului de salvatori, micuţa a fost, practic, declarată moartă, după ce părea că manevrele de resuscitare -efectuate timp de o oră – nu mai au nici cel mai mic efect. Cu toate acestea, echipajele de salvatori nu au vrut să renunţe când au văzut cât de plăpândă este fetiţa şi, când nimeni nu mai credea, micuţa a dat semne că s-a întors din morţi.   

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj cu barcă de la Detaşamentul de pompieri Făgăraş. Când au ajuns echipajele la faţa locului, fetiţa de un an şi opt luni era inconştientă. Imediat a început aplicarea manevrelor de resuscitare şi, totodată, s-a solicitat un echipaj SMURD tip C, cu medic, din localitatea Braşov. După două ore de resuscitare, când nimeni nu-i mai dădea şanse de supravieţuire, fetiţa a început să rpezinte semne vitale”, a explicat marioul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. 

Total
0
Shares
Total
0
Share