O nouă alertă cu bombă la Timișoara - Focus Prima TV

O nouă alertă cu bombă la Timișoara

O nouă alertă cu bombă la Timișoara! De data aceasta a fost vizat un cunoscut liceu din centrul orașului. Un apel la 112 a anunțat existența unui dispozitiv explozibil în interiorul unității de învățământ. Imediat, peste șase sute de elevi, dar și cadre didactice, au fost evacuați din clădire, iar la fața locului au fost trimise echipajele de intervenție.

Apelul la 112 a venit în jurul pranzului. O voce masculină anunța că a plasat o bombă într-una dintre sălile de curs. Imediat conducerea liceului a decis evacuarea cladirii. Jandarmii și pompierii i-au ajutat pe profesori să îi scoată din clase pe elevi. Cadrele didactice au fost și ele nevoite să își scoată mașinile din curtea unității de învățământ.

Zeci de echipaje de intervenție de la Brigada Antitero a  SRI, politiști, jandarmi dar și echipaje ISU au ajuns la fața locului și au început căutarile în unitatea de învățământ.

După terminarea verificărilor, elevii au fost lasați din nou în clase. Polișiștii urmează acum să-l identifice pe cel care a făcut apelul la 112. Ce se știe până acum este că apelul a fost făcut de un adolescent.

Nu este prima oara când forțele de intervenție sunt anunțate de amplasarea unor dispozitive explozive în diferite locații din oraș. În prima zi de școală a avut loc o altă amenințare cu bombă, la Episcopia Româno-Catolica din Timițoara, iar în lunile ianuarie au mai au fost vizate un liceu și un centru comercial. Politistii au stabilit că autorul celor trei amenințări cu bombă este un băiat de 16 ani. Acesta a fost amendat de fiecare dată cu câte 2.000 de lei.

Total
1
Shares
Total
1
Share