O nouă zi de proteste în Rusia împotriva lui Putin. Poliția a făcut peste 3000 de arestări. Soția lui Navalnîi, arestată la Moscova – Focus Prima TV

O nouă zi de proteste în Rusia împotriva lui Putin. Poliția a făcut peste 3000 de arestări. Soția lui Navalnîi, arestată la Moscova

Susţinătorii lui Alexei Navalnîi au ieşit din nou duminică în stradă, în ciuda avertismentelor din partea poliţiei, scrie Mediafax, preluând Reuters. Protestele neautorizate au început în estul extrem al țării, la temperaturi mult sub 0 grade Celsius, dar au ajuns și în capitala Moscova. Poliția a făcut arestări masive încă de la primele ore.

UPDATE 14.28 Soția lui Alexei Navalnîi a fost arestată duminică, în timp ce participa la protestele de la Moscova, au anunțat apropiații opozantului rus pe rețelele sociale, scrie Reuters.

Ea fusese reținută și la protestul de săptămâna trecută.

UPDATE 14.10  Bilanțul arestărilor în Rusia a depășit 1.800, potrivit grupului de observatori OVD-Info. Dintre aceștia, 377 au fost reținuți la Moscova, 165 la Sankt Petersburg, 164 la Krasnoyarsk.

Total
0
Shares
Total
0
Share