O persoană vaccinată în Elveția cu serul Pfizer a murit. “Foarte improbabil” ca decesul să aibă vreo legătură cu vaccinul – Focus Prima TV

O persoană vaccinată în Elveția cu serul Pfizer a murit. “Foarte improbabil” ca decesul să aibă vreo legătură cu vaccinul

O persoană vaccinată în Elveția a murit, după ce a fost inoculată cu serul Pfizer-BioNTech. Nu se știe însă la acest moment dacă decesul are legătură cu vaccinul.

UPDATE 20:40 Agenţia elveţiană pentru produse terapeutice, responsabilă şi de autorizarea comercializării vaccinurilor anti-COVID-19, a calificat drept “foarte improbabil” să existe o legătură între recentul deces al unei persoane de 91 de ani şi imunizarea sa cu vaccinul realizat de Pfizer-BioNTech, relatează miercuri AFP.

“Anchetele autorităţilor medicale cantonale şi Swissmedic au conchis, luând în considerare afecţiunile de care suferea persoana în cauză şi evoluţia maladiei sale, că foarte probabil nu a existat nicio legătură între deces şi vaccinare”, explică agenţia într-un comunicat.

Total
0
Shares
Total
0
Share