O tânără infectată cu COVID-19 a fost găsită pe stradă, cu masca pusă greșit. A fost amendată cu 1.500 de lei și are dosar penal – Focus Prima TV

O tânără infectată cu COVID-19 a fost găsită pe stradă, cu masca pusă greșit. A fost amendată cu 1.500 de lei și are dosar penal

Infectată cu noul coronavirus, o tânără din Bistrița-Năsăud a ieșit să se plimbe pe stradă. Nu purta corespunzător nici masca de protecție. Jandarmii au oprit-o să o legitimeze pentru ca nu avea fața acoperită. Așa au descoperit că, în baza de date, femeia figurează ca infectată cu COVID-19 si trebuia să fie izolată, acasă.

Femeia a fost depistată miercuri seara, în municipiul Bistrița. Nu purta masca de protecție corespunzător, astfel încât să-i acopere nasul și gura, iar jandarmii i-au atras atenția cu privire la acest lucru.

Mai mult, au verificat-o în baza de date și au constatat că femeia în cauză este infectată cu COVID-19 și ar fi trebuit să se afle în izolare la o adresă din localitatea Lechința.

Femeia a fost sancționată cu 1.000 de lei amendă pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu și cu 500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Total
0
Shares
Total
0
Share