O tânără spune că a fost bătută de paznicii unui supermarket. Plângerea, ignorată de polițiști – Focus Prima TV

O tânără spune că a fost bătută de paznicii unui supermarket. Plângerea, ignorată de polițiști

Acuzații grave de discriminare rasială la Brașov. O tânără ar fi fost bătută de agenții de pază ai unui supermarket, după ce a fost acuzată că a furat. Victima ar fi reclamat la poliție că a fost bătută, dar plângerea ei nu ar fi fost luată în considerare.

„Am fost lovită cu palma peste față, cu pumnii la coaste și m-am panicat super tare, nu știam ce să fac”, povestește tânăra agresată.

Incidentul a avut loc pe data de 1 decembrie. Tânăra a cumpărat mai multe produse dintr-un supermarket, dar nu a păstrat bonul fiscal. Apoi a mers într-un alt supermarket, ce aparține de aceeași companie. La ieșire, fata a fost oprită de agenții de pază ai magazinului, care au acuzat-o de furt. Tânăra a fost condusă într-o cameră din incinta magazinului, unde agenții de pază ar fi agresat-o fizic.

„Am rămas cu traume și toate cele din cauza asta. Mi-e frică să ies pe stradă singură. Mi-e frică seara singură. Sun pe toată lumea să stea de vorbă cu mine, să nu mă gândesc că mi s-ar putea întâmpla ceva”, mai spune tânăra agresată.

Total
0
Shares
Total
0
Share