O youtuberiță cubaneză a fost arestată chiar în timp ce dădea un interviu în direct: „Forțele statului sunt aici. Trebuie să plec” - Focus Prima TV

O youtuberiță cubaneză a fost arestată chiar în timp ce dădea un interviu în direct: „Forțele statului sunt aici. Trebuie să plec”

Dina Fernandez, un star Youtube din Cuba, cunoscută și sub numele de Dina Stars, a fost arestată de forțele de ordine cubaneze chiar în timp ce dădea un interviu în direct în care relata despre protestele anti-regim, relatează CNN.

Dina Fernandez dădea un interviu în direct pentru postul de televiziune spaniol Canal4 în care răspundea la întrebări cu privire la protestele fără precedent din Cuba din aceste zile, moment în care forțele de ordine au pătruns în locuința sa.

În timpul conversației, Fernandez a întrerupt interviul, a gesticulat cu mâinile și a spus: „Forțele statului sunt aici. Trebuie să plec”. Imediat după, Fernandez a dat laptop-ul cu ajutorul căruia transmitea unei prietene și a plecat în cealaltă cameră. Cu camera și microfonul încă pornite, s-au putut auzi voci de bărbați pe fundal, însă fără a se înțelege ce spuneau.

Total
0
Shares
Total
0
Share