Olt: Şeful postului de poliţie Morunglav, rănit într-un accident rutier în timp ce se afla în misiune, a decedat – Focus Prima TV

Olt: Şeful postului de poliţie Morunglav, rănit într-un accident rutier în timp ce se afla în misiune, a decedat

Şeful postului de poliţie Morunglav, rănit vineri într-un accident rutier în care au fost implicate maşina de poliţie şi o ambulanţă, a murit, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Poliţistul a decedat sâmbătă în jurul orei 11,00 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde era internat în stare gravă.

Reprezentanţii IPJ Olt au transmis condoleanţe familiei şi au punctat că poliţistul avea o experienţă de 25 de ani, iar timp de 10 ani a fost şefului Postului de Poliţie Morunglav.

“Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt deplânge stingerea din viaţă a colegului nostru, Niţu Fănel, în vârstă de 49 de ani, din cadrul Postului de Poliţie Morunglav. Vestea cumplitului accident de circulaţie din prima zi a acestui an ne-a zguduit pe toţi şi ne-a încărcat inimile de durere, tristeţe şi compasiune. De-a lungul carierei, cu o experienţă de 25 de ani, colegul nostru a îndeplinit activităţi în domeniul ordinii publice, iar pentru 10 ani a fost şeful Postului de Poliţie Morunglav. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru instituţia noastră”, se arată în mesajul IPJ Olt.

Total
0
Shares
Total
0
Share