”Omorâtă” în acte de furnizorul de apă - Focus Prima TV

”Omorâtă” în acte de furnizorul de apă

Caz șocant în Galați unde o pensionară a fost înștiințată în scris de către furnizorul local de apă că a murit, iar la adresă urmează să vină o echipă pentru debranșare. Femeia s-a dus într-un suflet să arate că este vie si nevătămată. Funcționarii de la ghiseu au fost foarte surprinși și nu au știut să explice ce s-a întâmplat. Bizar este că deși o declaraseră decedată, femeia era în continuare taxată.

Anca Savin , o fostă profesoară de limba latină a suferit șocul vieții ei când a aflat printr-o notificare în scris de la furnizorul de apa că este moartă și că urmează să fie debranșată.

Pensionara s-a dus direct către furnizorul de apă să arate că este vie și că la mijloc este o eroare.

Femeia are contract încheiat cu furnizorul local de apă din 2013. Atunci când mama ei a încetat din viață profesoara a preluat contractul. Femeia însă, vie sau moartă, tot a fost taxată de furnizorul de apă.

Reprezentanții municipalității gălățene au cerut explicații de la furnizorul de apă. Se pare că totul ar fi pornit de la o eroare a bazei de date în care a rămas salvat, la preluarea contractului de către moștenitoare, CNP-ul persoanei
decedate

Doamna Anca Savin ar vrea acum să fie despăgubită pentru stresul indurat și să nu mai plătească apa timp de un an. Aceasta spune că are un consum mic pentru că folosește mult apa de la ploaie. O anchetă internă va stabili cine este angajatul care a actualizat baza de date și a ucis-o… in acte pe femeie.

Total
0
Shares
Total
0
Share