Omul care îmbracă suflete – Focus Prima TV

Omul care îmbracă suflete

Are numai 20 de ani, studiază și lucrează mai tot timpul, dar asta nu e scuză pentru el de a nu-i ajuta pe ceilalți. Vorbim despre un tânăr din Suceava care s-a gândit să vină în sprijinul celor care nu-și permit să-și cumpere haine. Florin a pus un stativ în centrul orașului, unde cei nevoiași pot veni oricând să se îmbrace. Toți oamenii sunt invitați să-i urmeze exemplul și aducă orice fel de piesă vestimentară celor ce au o reală nevoie.

Florin a vrut să aducă de Dragobete mai multă iubire pentru semeni în sufletele oamenilor. Inițiativa a fost inspirată din America, iar băiatul s-a gândit că ceva asemănător ar putea prinde foarte bine și în țara noastră.

Tânărul este student la Facultatea de Drept din Suceava, iar în zilele libere lucrează de dimineața până seara. Chiar și așa, își găsește timp să se ocupe de această inițiativă inedită. Impactul proiectului a fost unul foarte mare, iar stativul s-a gollit în doar câteva ore.

Sucevenii admiră gestul făcut Florin și se gândesc deja să caute și ei prin șifoniere, pentru a face o faptă bună.

Tânărul își dorește ca, în timp, orașul să fie împânzit cu astfel de suporturi și, de ce nu, și alți oameni cu inimă mare să îi urmeze exemplul, iar inițiativa să se extindă în întreaga țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share