Operațiunea supersacul – Focus Prima TV

Operațiunea supersacul

Restricțiile din timpul pandemiei i-au supus pe români la multe provocări. La Iași, de exemplu, pentru a alunga plictiseala, oamenii au făcut lucrări de amenajare a locuințelor mai mult decât în anii trecuți. Tonele de deșeuri erau, însă, fie lăsate lângă tomberoanele de gunoi, fie erau aruncate prin păduri sau în alte locuri de la marginea orașului. Pentru a evita pe viitor acest lucru, autoritățile ieșene au găsit o soluție rapidă și destul de ieftină: un sac uriaș pentru colectare, care va fi, apoi, ridicat, de compania de salubrizare.

SUPER SACUL propus de societatea de salubrizare ieșeană este soluția perfectă pentru proiectele mai mici, cum ar fi renovări și reamenajări, precum și pentru resturile provenite din construcții, amenajarea grădinii și altele.

Sacul are o lungime de 245 de centimetri, o lățime de 125 de centimetri și o înălțime de 80 de centimetri. Preţul lui: 180 de lei.

Din motive de siguranță, SUPER SACUL este un produs de unică folosință şi nu va putea fi returnat după ce a fost colectat.

Sacul, ca și tot conținutul acestuia, va fi gestionat conform legislației aplicabilă deșeurilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share