Opt pacienți s-au intoxicat cu fum – Focus Prima TV

Opt pacienți s-au intoxicat cu fum

Spitalele de psihiatrie cu pacienți care au acces la surse de foc sunt bombe cu ceas! Un pacient aflat în sevraj și internat la Spitalul de psihiatrie din Slatina a semănat teroare după ce a incendiat izolatorul clinicii.
Toți pacienții au fost evacuați urgent, dar câțiva dintre ei s-au intoxicat cu fum.

Pe lângă cei 36 de pacienţi, şi 14 cadre medicale au fost evacuate. O infirmieră a primit îngrijiri la fața locului, dar a refuzat apoi transportul la spital.

Ceilalți pacienți, care nu au avut nicio problemă, au fost evacuați în curtea spitalului. La incendiu au fost trimise toate mijloacele de intervenție din județul Olt, adică aproape 100 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 16 ambulanțe, o autoscară și o autospecială de descarcerare. Și din județele vecine, Dolj, Teleorman și Vâlcea, au ajuns mai multe echipaje de salvatori.

Din cei 36 de pacienți care se aflau în spital la momentul incendiului, 8 au ajuns la urgență, intoxicați cu fum, 24 au fost transferați la alte unități medicale de psihiatrie, iar 4 au fost externați. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili concret cauzele producerii incendiului.

Total
0
Shares
Total
0
Share