Opt polițiști chemați pentru un bărbat agresiv - Focus Prima TV

Opt polițiști chemați pentru un bărbat agresiv

Scandal monstru într-o localitate din Gorj! Nu mai puțin de 8 agenti de politie s-au chinuit să pună la pământ și să încătușeze un bărbat agresiv. În timpul intervenției, doi dintre agenți și-au scăpat pe jos pistoalele. Polițiștii veniseră să aplaneze conflictul dintre agresor și fratele acestuia. După ce și-a bătut rudele, bărbatul și-a vărsat nervii și pe polițiștii care au fost nevoiți să folosească spray-urile paralizante din dotare.

Scenele au avut loc în comuna gorjeană Drăguțesti, unde barbatul in vârstă de 52 de ani a provocat un scandal
uriaș in curtea fratelui sau. Venise să discute cu acesta despre o moștenire, dar cum nu s-au înțeles, i-a luat la
bătaie atât pe fratele său cât și pe soția acestuia. Vecinii au chemat poliția pentru a aplana conflictul, însă agresorul a fost violent și cu echipele de intervenție.

Agresorul a spart geamurile mașinii de Politie, așa că agentii au chemat întăriri.

In timpul intervenției, doi polițiști și-au pierdut pistoalele și o stație. Sindicatul Europol a comentat pe Facebook situația creată la Drăguțesti, arătând că ”Acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii în activitatea zilnică. Cu siguranță vor exista voci care vor spune că de ce nu au folosit armamentul din dotare. Nimic mai simplu, pentru faptul că legislația incidentă nu îi poate ajuta, colegii noștri fiind acuzați, de cele mai multe ori, că raportul de forțe folosit nu impunea folosirea acestuia.

Bărbatul de 52 de ani este cercetat acum, in stare de libertate, pentru violență în familie și ultraj.

Total
0
Shares
Total
0
Share