Orașul Liman, eliberat de sub ocupația rușilor - Focus Prima TV

Orașul Liman, eliberat de sub ocupația rușilor

24 de oameni au murit în Harkov, după ce ruşii au bombardat un convoi cu civili. Printre victime se numără 13 copii şi o femeie însărcinată. Forţele ucrainene continuă să lupte. În acest weekend au reuşit să elibereze Liman, un oraş cheie din Doneţk. Până şi ruşii au recunoscut înfrângerea.

Ucrainenii au înlălăturat steagul Rusiei din Liman şi l-au înlocuit cu drapelul naţional. Astfel de scene au avut loc în mai multe zone din oraş. Şi inscripţiile ruseşti au fost îndepărtate.

Soldaţii ruşi s-au retras din oraşul strategic din Doneţk după ce au fost încercuţi de forţele ucrainene, spune Zelenski. Potrivit Kievului, unii dintre militari s-au predat, alţii au fost răniţi sau ucişi. Asta în timp ce armata rusă susține că s-a retras pentru a evita încercuirea.

Între timp, imagini de groază apar din Harkov. Acolo ruşii au atacat un convoi de civili care urmau să fie evacuaţi. 24 de oameni au fost ucişi. Printre cei care au pierit se numără 13 copii şi o femeie însărcinată. Atacul a avut loc în aşa numita zonă gri dintre oraşul recent eliberat Kupiansk şi oraşul ocupat Svatove.

Total
0
Shares
Total
0
Share