Orașul Marii Uniri, plin de 1 decembrie - Focus Prima TV

Orașul Marii Uniri, plin de 1 decembrie

Hotelurile și pensiunile din Alba Iulia sunt rezervate in proportie de 100% pentru 1 Decembrie! Cele câteva apartamente, pe care localnicii le-au scos la închiriat, au ajuns să coste și peste două mii de lei pe noapte. Edilii locali se bucură de interesul mare manifestat de românii care vor să petreacă Ziua Națională în orașul Marii Uniri și au pregătit foarte multe evenimente pentru această mare sărbătoare.

În Alba Iulia nu mai există niciun loc de cazare pentru zilele dedicate marii sărbători de la 1 Decembrie! Toate hotelurile și pensiunile au fost rezervate încă din vară.

Localnicii încearcă să profite de cererea mare de cazare și au decis să închirieze apartamentele pe care le au, la prețuri exorbitante. O noapte de cazare, în preajma sărbătorilor, a ajuns să coste și peste două mii de lei. Bucătarii de la pensiunile și restaurantele din Alba Iulia își așteaptă oaspeții cu mâncăruri speciale. De 1 Decembrie, la Alba Iulia există o tradiție cu totul specială.Oaspetii sunt serviti cu ceapă spartă în ștergar si cu cu slănină. Apoi beau vin cu borcanul.

Peste o sută de polițiști și jandarmi, din întreg județul, au fost mobilizați la Alba Iulia pentru a asigura buna desfășurare a sărbătorilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share