Orban, după BPN: Au fost validaţi 72 de candidaţi. Am susținut oameni din Guvernul pe care l-am condus, dar și reprezentanți noi - Focus Prima TV

Orban, după BPN: Au fost validaţi 72 de candidaţi. Am susținut oameni din Guvernul pe care l-am condus, dar și reprezentanți noi

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut declaraţii de presă după şedinţa Biroului Politic Naţional în care au fost validaţi prefecţii şi subprefecţii din partea Partidului Național Liberal. Orban a spus că organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru funcţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii, precizând că au fost validaţi 72 de candidaţi.

”Organizaţiile PNL au formulat propuneri pentru funcţiile de secretari de stat, preşedinţi, vicepreşedinţi de agenţii. Am supus validării BPN 72 de candidaţi pentru poziţiile respective, oameni care urmează să gireze funcţii importante în statul român şi să susţină premierul, miniştrii în activitatea Executivului. Am susţinut în continuare reprezentanţi care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Guvernului pe care l-am condus, de asemenea, am susţinut reprezentanţi noi”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a precizat că una dintre persoanele susţinute este Lucian Heiuş, care a fost deputat şi va fi secretar de stat la Ministerul Finanţelor. Va mai fi susţinută Florica Cherecheş, care va gira funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi Copii şi Adopţii.

Total
0
Shares
Total
0
Share