Orban insistă că îi trimite lui Cîțu demisia de la Cameră: Nu vreau să creez șansa să se aleagă Ciolacu sau alt PSD-ist - Focus Prima TV

Orban insistă că îi trimite lui Cîțu demisia de la Cameră: Nu vreau să creez șansa să se aleagă Ciolacu sau alt PSD-ist

Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban își va înainta demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților către PNL, nu către Cameră. Astfel, plecarea lui din respectiva funcție va fi lăsată la mâna lui Florin Cîțu.

“Luni, la 9, președintele PNL va avea demisia mea la dispoziție, cu posibilitatea de a o înainta când consideră că există posibilitatea refacerii majorității și a câștigării funcției de președinte al Camerei de PNL, cu alt candidat. Dacă eu îmi depun luni demisia la Cameră, marți sau miercuri se organizează alegeri pentru funcția de președinte al Camerei.

Acum, e risc major ca PNL să piardă poziția de președinte al Camerei. Eu sunt membru al PNL, obiectivul meu e ca această funcție să rămână unui deputat al PNL.

Demisia e un act unilateral, decizia mea e irevocabilă, dar eu sunt membru al PNL și nu vreau să creez șansa să se aleagă Ciolacu președinte al Camerei sau alt PSD-ist care va candida.

Total
0
Shares
Total
0
Share