Orban nu vrea să demisioneze de la șefia PNL: ”Preşedintele PNL este ales de congres” – Focus Prima TV

Orban nu vrea să demisioneze de la șefia PNL: ”Preşedintele PNL este ales de congres”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu s-a arătat prea afectat de criticile colegilor săi de partid din ultima perioadă, care i-au cerut să demisioneze din fruntea partidului.

El a declarat că, până la congres, care ar urma să aibă loc în acest an, el este președintele PNL.

“Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. În calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, obligaţia mea este să asigur coeziunea partidului, obligaţia mea este să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii români aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi o organizare eficientă în bătălia cu pandemia, de asemenea, aşteaptă de la noi o reluare rapidă a creşterii economice, care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Orice am de discutat discut în interiorul PNL. (…) Preşedintele PNL este ales de congres. PNL a avut un congres în iunie 2017 şi va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres, eu sunt preşedinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public acest lucru”, a spus Orban, potrivit Agerpres.

Orban a făcut aceste declaraţii după ce s-a vaccinat anti-COVID-19 la Centrul de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Total
0
Shares
Total
0
Share