Organizatorul protestelor de la Constanţa, criză de plâns în direct pe Facebook. „Mama mea e disperată, mă sună acum” – Focus Prima TV

Organizatorul protestelor de la Constanţa, criză de plâns în direct pe Facebook. „Mama mea e disperată, mă sună acum”

Adevarul

Unul dintre organizatorii protestelor de la Constanţa a plâns în timpul unui live pe Facebook, susţinând că este abuzat.

Bogdan Oancea s-a făcut remarcat încă din prima zi a protestelor de la Constanţa. Din faţa Prefecturii, Oancea transmitea live pe Facebook protestele. Cu un drapel la gât, organizatorul chema lumea să iasă în stradă pentru „a-şi apăra libertatea”.

În cea de-a treia seară de proteste, când şi unii lideri locali ai partidului AUR s-au instalat în faţa manifestanţilor, Oancea a făcut o criză de plâns în direct. „România Tv a trădat. Aştept Poliţia. AUR m-a dat afară din protest. Simioane, vai de capul tău. Distribuiţi ca nu cumva să păţesc ceva. Să nu cumva să păţesc ceva. Nu vreau să păţesc ceva de faţă cu Poliţia”, spune acesta.

Deşi nu lămureşte ce ar putea „păţi” şi care este ameninţarea, Bogdan Oancea continuă: „Mama mea e disperată. Mă sună acum. E plecată la Covasna. Distribuiţi acest live. Sunt abuzat”. Pe contul său de Facebook, Oancea scrie că este preşedintele Asociaţiei Culturale „Alegria”. Zilele trecute anunţa că a semnat cu Primăria Negru Vodă un protocol de colaborare pentru organizarea festivalului naţional Top 10 Kids.

Total
0
Shares
Total
0
Share