Palatul de peste 1 miliard de euro al lui Putin este mâncat de mucegai. Investigație BBC - Focus Prima TV

Palatul de peste 1 miliard de euro al lui Putin este mâncat de mucegai. Investigație BBC

Palatul de peste un miliard de euro al lui Vladimir Putin este mâncat de mucegai, potrivit unei investigații BBC, care a stat de vorbă cu mai mulți muncitori angajați să lucreze la renovare. Aceștia au dezvăluit pentru BBC, sub protecția anonimatului, de ce palatul cu interioare opulente a ajuns de nelocuit.

Informația că o parte a impresionantului edificiu este în renovare din cauza mucegaiului apare și în filmul lui Alexei Navalnîi, cel care a făcut dezvăluirea despre palatul care i-ar aparține lui Vladimir Putin, film care între timp a ajuns la peste 110 milioane de vizualizări pe YouTube. Principalul opozant al președintelui rus susține că este cea mai mare mită dată vreodată în Rusia de oligarhi care își cumpără protecția lui Putin.

BBC a stat de vorbă cu mai mulți muncitori care au spus că au lucrat pe șantierul palatului de pe malul Mării Negre între 2005 și 2020, construindu-l și apoi renovându-l. Ei au confirmat multe dintre dezvăluirile din filmul lui Navalnîi, inclusiv că palatul este în reconstrucție, din cauza invaziei mucegaiului.

Total
0
Shares
Total
0
Share