Pandemia a făcut-o pe Simona Halep să se răzgândească! Sportiva a făcut marele anunţ: cât timp mai vrea să joace tenis – Focus Prima TV

Pandemia a făcut-o pe Simona Halep să se răzgândească! Sportiva a făcut marele anunţ: cât timp mai vrea să joace tenis

Simona Halep a fost invitată la ”One on One with Chris Evert”, emisiune găzduită de canalul de youtube al WTA, și a făcut dezvăluiri interesante.

Printre altele, sportiva noastră a mărturisit când s-a simțit cel mai deznădăjduită după ce a fost învinsă într-un meci.

În vârstă de 29 de ani, Simona Halep a afirmat că s-a răzgândit după pandemia de coronavirus şi că mai vrea să joace tenis 3-4 ani. Asta în condiţiile în care iniţial avea de gând să mai evolueze doar un an.

“Obiectivul meu este să mai joc 3-4 ani. Înainte de pandemie, spuneam că mai joc un an, dar acum îmi prelungesc cariera, pentru ca am stat prea mult acasă și am putut să simt cum e viața normală. E destul de plictisitoare, am nevoie de adrenalină. O să mai joc câțiva ani și obiectivul este să dau tot ce am mai bun. Evident, Grand Slam-urile sunt pe primul plan. Voi lupta pentru ele, dar fără presiune”, a spus Simona Halep, într-un interviu pe care i l-a acordt legendarei Chris Evert.

Total
0
Shares
Total
0
Share