Pandemia i-a făcut să își schimbe stilul de viață – Focus Prima TV

Pandemia i-a făcut să își schimbe stilul de viață

Speriați de faptul că obezitatea ar putea crește riscul de infectare cu virusul Sars Cov2 , mulți români au apelat la nutriționiști și antrenori personali, în această perioadă. 2020 a fost anul schimbării,din punctul acesta de vedere! Și asta pentru că statisticile scot la iveală faptul că 60 % dintre persoanele infectate cu COVID19, care au ajuns la terapie intensivă, aveau și obezitate.

Alina are 40 de ani și s-a hotărât să apeleze la ajutorul unui nutritionist pentru a scăpa de kilogramele în plus. Cântarea 122kg când a luat decizia de a schimba ceva în viața ei. Între timp a reușit să slăbească 43 de kg! Pandemia a fost un factor în plus.

Nutriționiștii spun că în perioada pandemiei oamenii au devenit mai conștienți de pericolul pe care îl reprezintă obezitatea.

Antrenorii personali spun că acum, mai mult ca oricând oamenii se îndreaptă către un stil de viata mai sănătos.

Sportul este la fel de important ca alimentația, iar din punctul de vedere al specialiștilor acestea ar trebui sa meargă mână în mână.

Și cum 2020 a fost un an al schimbării din foarte multe puncte de vedere și antrenamente…la sală s-au transformat. S-a trecut în online.

Potrivit studiilor, în România peste două treimi dimtre adulți au probleme de greutate. Cifrele mai arată și că din ce în ce mai mulți copii sunt diagnosticați cu obezitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share