Pandemia schimbă destinațiile turiștilor – Focus Prima TV

Pandemia schimbă destinațiile turiștilor

Pandemia i-a făcut pe turiști să caute tot mai mult destinații retrase, unde să se poată simți în siguranță!Unul dintre cele mai căutate astfel de locuri este la Fundata, județul Brașov. Un proiect inedit care a luat contur chiar în pandemie. Casuțele desprinse parcă din povesti se află în inima naturii,
iar proprietarii au înțeles că dacă nu vin cu ceva nou, nu au cum să supraviețuiască în Horeca în această perioadă.

Așa își primește proprietarul acestei locații oaspeții în micul său colț de rai. În mijlocul pădurii, căsuțele de hobbit se încadrează perfect în peisaj. Proiectul a pornit chiar în pandemie, când totul în HoReCa se închidea. Proprietarul a înțeles că pentru a supraviețui în acest domeniu trebuie să aducă inedit.

Au deschis abia după 9 luni de muncă. Cele 4 căsuțe sunt construite în proporție de 90% din materiale care provin din zonă, atât piatra cât și lemnul. Pentru că proprietarul are și o tâmplărie toate elementele din lemn din aceste căsuțe sunt făcute chiar de el.

Chiar și cele mai vechi obiecte de lemn avute, au fost regândite pentru a se integra perfect în peisaj.

Nimic nu este ales la întâmplare si fiecare obiect în parte are istoria lui.

Turiștii care i-au trecut pragul până acum sunt extrem de fericiti că au găsit acesta locație.

Deși casuțele sunt în mijlocul naturii, turiștii au parte de activități ca plimbări cu ATV-ul sau chiar o drumeții pe traseele marcate.

La doar 18 km se găsește și Castelul Bran, o altă locatie extrem de căutată. Veniți tocmai de la Galați această familie a venit special pentru a vizita acest obiectiv turistic.

Statisticile anului trecut arată că în perioada pandemiei românii au preferat locuri mai retrase, și au evitat pe cât posibil stațiunile arhipline. Astfel că mulți proprietari din Poiana Brasov, Sinaia sau Azuga au avut pierderi însemnate.

Total
0
Shares
Total
0
Share