Pandemie de petreceri – Focus Prima TV

Pandemie de petreceri

Și ce dacă e pandemie și legi care trebuie respectate? Petrecerea e sfântă, mai ales când ai de sărbătorit
dragostea! Vedetele n-au ratat o sâmbătă seară în club, dănțuită mai ceva ca înainte de pandemie, chiar dacă restricțiile sunt scrise negru pe alb de autorități. După ce Florin Salam a făcut din nou cunoștință cu polițiștii după ce a participat la o mega petrecere, i-a venit rândul și Lidiei Buble, care s-a distrat de Valenine s Day într-un clb de fițe din Capitală, și a împărtășit live și cu internauții noaptea de pomină. N-ar fi fost o problemă dacă era singură sau alături de câțiva apropiați. Au cântat și dansat cu ea sute de oameni însă. Li s-au alăturat și polițiștii, dar nu ca să danseze, ci ca să împartă amenzi! Iar petrecerile s-au ținut lanț, parcă trase la indigo, și alte zone ale țării!

Așa a petrecut noaptea trecută Lidia Buble într-un club de fițe din Capitală. Petrecerea a fost transmisă live și pe rețelele de socializare. Pe lângă fani, la imagini s-au mai uitat și polițiștii care s-au alăturat distracției cu… amenzi.

Cântăreața a șters la scurt timp filmulețele de pe internet. Și în Dej jandarmeria a oprit o petrecere cu sute de persoane. Organizatorii au fost sancționați, la fel și participanții pe care însă nu amenda i-a supărat ci întreruperea distracței. ”Neam petrecut cu mascații lângă noi” a scris unul dintre petrecăreți pe facebook.

Și în Arad distracția de Valentine s day dintr-un club a fost spartă de polițiști. Cu câteva minute înainte de miezul nopții, la petrecere erau peste 100 de persoane.

Organizatorul a fost amendat cu 2.500 de lei și s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

La Brașov Valentine s day a fost sărbătorit cu mare fast. Poliția a descins noaptea trecută într-un club în care petreceau peste 200 de persoane. Distracțiile ilegale au fost cuvântul de ordine în acest weekend. Vineri seara polițiștii din Ilfov au oprit o petrecere la care atmosfera era întreținută de manelistul Florin Salam.

Total
0
Shares
Total
0
Share