Panică la o școală din Târgu Jiu - Focus Prima TV

Panică la o școală din Târgu Jiu

A fost panică la o școală din Târgu-Jiu, după ce o persoană a anunțat la 112 că în clădire s-ar afla o bombă. Forțe
impresionate de intervenție au fost mobilizate la unitatea de învățământ, de unde au fost evacuate câteva sute de copii și cadre didactice. În final, cei de la Serviciul Român de Informații nu au identificat niciun pericol în clădire. După doar câteva ore, polițiștii au dat de urma celui care a anunțat atentatul. Era un băiat de 14 ani, elev la școala respectivă.

Anunțul că în școală este o bombă a fost făcut în jurul orei 10,30. Forțele de intervenție au ajuns de urgenţă la unitatea de învățământ şi au vorbit cu conducerea școlii pentru a se evacua copiii și profesorii.

Imediat după evacuare, părinții au fost chemați pentru a prelua copiii.

Mai multe ambulante și echipaje de pompieri, jandarmi, polițiști și angajați ai Serviciului Roman de Informații au
înconjurat clădirea scolii. Circulația rutieră a fost întreruptă în zonă, iar după 3 ore de investigații, pirotehniștii SRI au părăsit școala fără să găsească ceva suspect.

După doar câteva ore, polițiștii au identificat persoana care a anunțat amenințarea cu bombă, deși apelantul folosise o cartelă fără abonament pentru a nu fi prins. Este vorba de un băiat de 14 ani, din Târgu-Jiu, elev chiar la școala respectivă. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de inducere în eroare a organelor judiciare și tulburarea ordinii si linistii publice.

Total
0
Shares
Total
0
Share