Parascheva le aduce paraprofit - Focus Prima TV

Parascheva le aduce paraprofit

Mii de oameni, veniți din toate colțurile țării, precum și din Republica Moldova vor participa la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. La hotelurile și pensiunile din Iași nu mai sunt locuri de cazare, iar proprietarii acestora își freacă mâinile de bucurie. După doi ani de pandemie, fac în sfârșit profit.

Deși racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva va fi scoasă din Catedrala Mitropolitană abia sâmbătă, procesiunile au început cu o săptămână mai devreme și mii de pelerini au ajuns deja la Iași. Unii dintre ei fac acest lucru de câțiva ani.

Scăpați de restricțiile pandemiei, credinciosii au umplut pană la refuz hotelurile și pensiunile ieșene spre bucuria proprietarilor. Pentru cei care nu au mai găsit cazare la hoteluri și pensiuni, o soluție este oferită de biserică.

Au mai rămas doar câteva zile pentru primul moment important al pelerinajului de la Iași, când racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva va fi scoasă din Catedrală și așezată pe baldachinul din curtea Mitropoliei, spre închinarea pelerinilor.

Total
32
Shares
Total
32
Share