Parcare în fața blocului, un lux – Focus Prima TV

Parcare în fața blocului, un lux

Bucurestenii ar putea plăti mai mult pentru locurile de parcare inchiriate de la Primării! Edilii a 5 din cele 6 sectoare ale Capitalei vor să majoreze taxa de aproape 10 ori. În prezent, suma variază de la zonă la zonă și este cuprinsă între 60 și 80 de lei. Dacă proiectul primarilor va primi votul Consiliul General , un bucureștean ar putea plăti chiar și 600 de lei pe an pentru a parca în fața blocului.

Primarii din Sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6 își doresc majorarea taxei pentru parcările de reședință. Dacă vor reusi să îi convingă pe consilierii generali, de la anul parcarea în fața blocului va fi un lux pentru mulți bucureșteni.

Potrivit cifrelor oficiale, la finalul anului trecut, în București erau aproape 350 mii locuri publice de parcare. Insuficiente avand in vedere că în Capitală sunt înmatriculate peste un milion cinci sute de mii de autoturisme.

Primarul Sectorului 6 susține la randul sau că banii colectați din taxa marită vor fi folosiți pentru amenajarea de noi parcări. Intr o postare pe pagina sa de Facebook , Ciprian Ciucu a explicat că este inadmisibil ca bucurestenii să parcheze pe spatiile verzi și să nu plătească pentru asta. ,,Atunci cand parchezi cu bună știință pe noroi, îl aduci pe trotuar, stradă și plămânii noștri, atunci plătești! a scris Ciucu.

Total
0
Shares
Total
0
Share